Vreau sa donez

In luna copilului, ne bucuram sa te avem alaturi in initiativa noastra de a aduce bucurie si in sufletul copiilor mai putin norocosi.

Povesteste copilului tau despre campanie si gasiti cateva minute pentru ca impreuna sa faceti un mic inventar al jucariilor nefolosite. Alege de acolo jucaria sau  jucariile functionale cu care nu se mai joaca si doneaza-le pentru copiii din familiile defavorizate.

 

donatii jucarii

 

Ce pot dona?

Orice jucarie functionala si fara elemente lipsa. Ceilalti copii trebuie sa se poata juca cu ea in siguranta.

Masinute,titireze, papusele, joculete, animalute, monstruleti, personaje, role, biciclete, trotinete, console, etc.

Unde pot dona?

Jucariile se vor colecta la sediul Joy Club Bucuresti din strada Vasile Lascar nr 171. Programul de colectare este zilnic intre orele 16.00 si 20.30 inclusiv in weekend.

Daca firma ta organizeaza un punct de colectare, o poti face acolo.Venim noi sa le luam!

Nu pot veni sa aduc jucariile !

Daca ai reusit sa strangi ceva jucarii dar nu poti veni sa le aduci, KidsTaxi va veni sa le ridice de la tine. Ai grija sa strangi si de la colegii de birou, prieteni sau vecini sa umplem portbagajul masinii. Trimite-ne un mesaj cu adresa ta, datele de contact si cantitatea orientativa de jucarii si vei fi contactat pentru ridicare.

NU trebuie sa te grabesti !

Jucariile se vor colecta toata luna Iunie .Sunt peste 700 de copii care le asteapta.

Asadar fa-ti timp si cauta bine.

NU UITA !

Dupa ce donezi, intra pe Am donat si inscriete in Galeria Sufletelor Mari.Copilul tau o merita

Ce se intampla cu jucariile donate?

Jucariile donate vor fi verificate de catre personalul nostru astfel incat sa fim siguri ca alti copii se vor putea bucura in continuare de ele in siguranta . Toate jucariile vor fi dezinfectate de catre noi.

Impreuna cu echipa inimoasa de la SOS Satele Copiilor Romania, permanent vom organiza deplasari  pentru a completa colectia de zambete.Vom duce jucarii copiilor din Bucuresti  si Buftea sau catre centrele SOS Satele Copiilor Romania din Sibiu si Bacau .

Luna copiilor, luna bucuriei

Cu ocazia zilei copilului vom face cativa copiii fericiti si vom merge sa sabatorim impreuna cu ei aceasta zi la centrul SOS Satele Copiilor din Buftea.

Si le-am mai pregatit o surpriza.

Copiii vor avea si o serbare

Pe 25 Iunie si copiii mai putin norocosi se bucura ca se termina scoala.Pentru ei vom organiza  Serbarea Bucuriei . Serbarea se va tine chiar la Joy Club bucuresti pentru 30 de copii care vor avea posibilitatea sa se joace si sa faca si ei cunostinta cu jocurile pe Wii, Xbox Kinect sau sa joace fusball, airhockey sau biliard.

Se vor simti adevarate vedete pentru ca vor avea parte de karaoke si pentru ca vor sosi special pentru ei:

  • Trupa de dans Kult Vibe – finaliste la Romania Danseaza
  • Numere senzationale de magie cu Magicianul Robert Tudor

La plecare, fiecare dintre ei va deveni un mic parinte fericit pentru jucariile aduse de cei care au suflet mare.Nu-i vom uita nici pe fratii si surorile lor.

Daca in continuare ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi

 

Infoline :  0725.412.414
office@enjoyparty.ro

Share Button