Petreceri de Majorat


petreceri adolescenti joy club
biliard petreceri majorat
distractie majorat joy club
biliard petreceri majorat joy club

CEL MAI TARE MAJORAT

18 aniClubul este rezervat in exclusivitate pentru a petrece un majorat de exceptie iar petrecerea tine panaaaaaa dimineata. Avem un bar bine aprovizionat cu tot ce trebuie si cocktailuri speciale potrivite evenimentului.

Tinerii se vor bucura deoarece este loc destul de dans pentru un numar destul de mare de invitati. Instalatiile noastre de sunet si lumini vor aduce culoare momentului si vom creea momente speciale folosind masina de fum.

Daca iti doresti un majorat COOL, esti exact unde trebuie. Aici nu este doar un loc unde tinerele isi etaleaza tinutele. Aici este DISTRACTIE! Avem diverse variante de petreceri de majorat antrenante potrivite pentru orice buget care satisfac orice dorinte.

Suna sa vezi ce idei ne-au mai venit 🙂

 Deoarece petrecerea de majorat este cu adevarat diferita de alte aniversari, tariful il vom discuta impreuna in functie de specificul petrecerii dvs.
sampanie majorat joy club
petrecere majorat joy club
atmosfera disco petrecere majorat joy club

JoyClub poate crea o petrecere memorabila de majorat.
Rezerva acum
Aniversarea implinirii varstei de 18 ani este un moment extrem de important atat pentru aniversat cat si pentru parinti.

Copilul dumneavoastra a devenit … adult.

La Joy Club Bucuresti, putem face din acest eveniment, o aniversare cu adevarat unica. Si asta pentru ca avem pregatite multe SURPRIZE.

 
Lasati-ne sa va dovedim calitatile noastre!Share Button
Joy Club party

JOY CLUB

(+40) 722 722 790

Strada Vasile Lascăr 171, Sector 2, Bucureşti, România

petreceri@enjoyparty.ro

Rezerva astazi SUPER petrecerea copilului tau!