Petreceri Copii cu Varste intre 10 si 12 ani


Suntem specialisti in organizarea petrecerilor aniversare pentru copii cu varste de 10, 11 sau 12 ani si… nu numai 🙂

Aniversarea zilei de nastere pentru copii cu varste de 10, 11 sau 12 ani reprezinta nu doar un moment foarte important ci unul cu adevarat special deoarece in jurul acestei varste se face trecerea catre adolescenta. Deci de la petrecerile din locurile de joaca pentru copii mici sau de la aniversarile din fast food, catre cu totul alt gen de petreceri

Acum baietii sunt pasionati de tot felul de jocuri pe calculator iar fetitele de dans sau fashion. Multe dintre petrecerile noastre contin momente unice de Street dance, Fun Science, Sumo ori surprize creeate de Magician dar nu numai. Tinand cont de preocuparile varstei lor, o petrecere reusita poate contine o gama larga de optiuni din care puteti alege.

Joy Club Bucuresti, este locul ideal in care copilul dvs se va Super distra si se va simti minunat impreuna cu prietenii sai
La noi nici o petrecere aniversara pentru copii nu seamana cu alta asa ca tinem intotdeauna cont si de sugestiile si dorintele dvs.

Pentru ceva special, consultati-ne si impreuna putem crea o petrecere speciala !

Petreceri aniversare copii cu varste intre 10 si 12 ani cu adevarat speciale!!

Pentru ca visele sa devina realitate, nu ezitati sa alegeti o surpriza potrivita. Si la asta ne pricepem foarte bine. Convingeti-va urmaring galeria noastra FOTO!


sumo_party


JoyClub poate crea o petrecere memorabila pentru copilul dumneavoastra.

Lasati-ne sa va dovedim calitatile noastre!Share Button
Joy Club party

JOY CLUB

(+40) 722 722 790

Strada Vasile Lascăr 171, Sector 2, Bucureşti, România

petreceri@enjoyparty.ro

Rezerva astazi SUPER petrecerea copilului tau!