Banchete, Serbari Scolare sau Scoala Altfel

Scoala reprezinta un traseu important din lungul drum al vietii fiecaruia.

banchete si serbari scolare

Banchet scolar de clasa a IV-a sau de clasa a VIII-a de neuitat

Joy Club este partenerul dvs ideal pentru a sarbatori cum se cuvine un asemenea eveniment, atat prin dotarile sale,prin structura spatiului cat si prin personalul calificat si a programului special creat.

Cum poti sarbatori mai bine sfarsitul de an scolar decat printr-o petrecere de neuitat? Avem programe special create pentru un banchet scolar de clasa a I-a, IV-a sau de clasa a VIII-a , care satisfac toate exigentele si adaptate pentru diverse bugete.

Joy Banchet, Bubble Banchet, Science Banchet, Limo Banchet sau alte programe uimitoare

Preturi de la 35 lei/copil

Programe special create pentru SCOALA ALTFEL cu diverse activitatidistractiv-educative

Stiinta traznita Leadership pentru copii  Ateliere – pictura pe apa, origami,etc Reciclare creativa Piese de teatru interactive Excursii la diverse fabrici  Team Chalenge – cel mai apreciat program

Majoritatea programelor se pot desfasura in cadrul scolii dumneavoastra

inmanare premii banchet clasa a 4piesa teatru copii bucuresti

Scena noastra, luminile sau microfoanele sunt tocmai potrivite pentru momentele festive, inmanari de premii si diplome sau minunate piese de teatru sau alte momente artistice. Avem tot ce trebuie, chiar si medalii sau trofee.

Amenajarea spatiului va fi una festiva, corespunzatoare cu o serbare scolara.

Distractia copiilor este garantata. Avem pregatite pentru ei foarte multe jocuri  si distractii : muzica si dans din belsug, sesiuni de karaoke, biliard, Xbox, airhockey si multe alte surprize.PLUS un party trainer numai pentru ei.

Meniul sau tortul nu trebuie sa va preocupe.Noi ne ocupam de toate si avem diferite variante posibile.

Surprizele nu trebuie sa lipseasca de la nici o serbare scolara sau banchet de clasa a IV-a si nu numai. Avem pregatite foarte multe momente speciale : de la magicieni vestiti, show-uri cu bule de sapun sau cu tobe, street dance, science party ori trupe de improvizatie si pana la invitati artisti, dans sportiv sau chiar si …numere de circ si acrobatie

Si asta nu este tot! Avem muuulte idei si ne place sa cream evenimente deosebite, asa cum va fi banchetul mult visat al copilului dvs.

Si pentru ca ne pricepem atat de bine, organizam diferite serbari de sfarsit de an sau evenimente si cu alte ocazii: Paste, Petrecere de Craciun, Ziua Copilului, Scoala Altfel, etc . Atat la noi cat si in alte locatii partenere.

Asadar daca doriti o serbare scolara pentru clasa a I-a sau a II-a ori a III-a, ori un banchet pentru clasa a IV-a sau inegalabilul banchet de clasa a VIII-a, Joy Club va poate oferi un program de neuitat, la preturi rezonabile

Suntem alegerea ideala de locatie de banchet scolar. Asa incat rezervati din timp petrecerea copilului dumneavoastra

sampanie banchet copii
diplome banchet clasa a IV-a la joy club bucuresti
joy club bucuresti biliard
Petrecere de banchet de clasa a 4 a la joy club bucuresti
Pentru noi fiecare banchet este SPECIAL si ne dorim sa va oferim programul potrivit

Avem OFERTE SPECIALE, personalizate in functie de dorintele si bugetul fiecarui grup


Share Button